Navštíveno 2844x

11.09.2012, 22:00 |
xSam Jelikož se mi nepodařilo u nás na vidlákově sehnat garáž, potřeboval bych nějak před zimou zazimovat Suzuki Samurai.
Prosím poraďte mi nějakou kvalitní autoplachtu, která by co nejlépe dokázala uchránit samíka před nepřízní zimního počasí.
Díky

11.09.2012, 23:34 |
JR Kdyz das plachtu, tak se pod ni bude drzet vlhkost a to auto zrezne driv nez kdyby bylo bez plachty.
take jsem totok onehda resil, vicemene vsechny "rady" v duchu JR, takze jsem se na to nakonec vybodl. Jedine reseni je fakt ta garaz, nebo aspon nejakej pristresek.
máš místo na pozemku ? pokud ano
kouknul bych po plechovejch garážích
dá se sehnat i pod 10 tis
je to montovaný
tuším že stačí mít připraveno 6 patek
viděl jsem to v poslední době u několika lidí
s tím že to mají jako dočasné než dostavěj pořádnou garáž a tohle zbyde jako zahradní domek na nářadí
na druhou stanu 10 tis není 1-2 tis za plachtu
Midi34: a to na tom obrazku co jsi postnul to se da vazne novy sehnat pod 10k?
třeba aukro
většinou jsou za 11000 včetně dopravy a montáže
ale známej mi říkal že by uměl i pod 10 .
můžu se zeptat
u mne to uz asi neni aktualni, zbouchal jsem pristresek ,ale dekuju ;)
Je jasne, ze neco vyjde i ta "priprava", kazdopadne ta cena neni zas tak drasticka jak sem se domnival teda. A ucel to splni si myslim slusne ;)
ano cena je rozumná
ale pozor na to že je to 5 x 3 metry takže na malá auta
pokud vím tak garáže (takové ty řadové klasické )
maj rozměr cca 3,3 metru na 5,5 m nebo tak nějak
dále ty profily jsou poměrně slabé (a tuším že polská ocel )
ale jako uzamykatelná bouda na hrábě , krumpáč ,kolečko a pár drobností na zahradu je to více než dostačující

12.09.2012, 14:12 |
AR xSam: když sem potřeboval každý den jezdit károu do rachoty a nebavilo mě odhazování sněhu z auta, tak jsem pořídil nějakou obyč plachtu za cca pětikilčo z baumaxxu, byla v takovém pytli jak spacák. Večer stačilo hodit na káru a celou ji to přikrylo. Spodek to mělo na gumě takže nebylo potřeba žádné kurtování atd a držela dobře. Ráno otřepal sníh a šup s ní na sušák do sklepa.
ale jinak jako jr, držela se pod ní vlhkost ale nic tragického a ta voda co pod ní byla ani nenamrzala takže já byl spokojeny.

13.09.2012, 01:14 |
xSam Bohužel momentálně nejsem schopný postavit ani přístřešek ani garáž, není prostě místo...
Auto nebude jezdit denně, ale v zimě tak maximálně jednou měsíčně...
Je to na pikaču, nevím proč mám tolik aut, když je nemám kam dávat:-((((